En gang var der gæs eller and i ovnen i mange hjem til mortensaften. Men med en travl hverdag, går mange af os ud og spiser denne aften. Vi har tjekket priserne i Vejle.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfm.dk
Annonce
Del med andre:
Denne artikel er en del af dit abonnement
Copy link address
-
Ingen mortens-aften uden andensteg på menuen. Avisen har foretaget et pristjek hos lokale restauranter, der typisk lokker med en to- eller treretters menu. Foto: Colourbox -
Restaurant Skyttehuset, der er smukt beliggende, inviterer til Mortens Aften. Foto: Mie Sparre -
Kokken på Vejle Centerhotel har også slebet kniven, så ænderne til mortensaften kan skæres for. Foto: Jørgen Flindt -
Munkebjerg Hotel sover aldrig. Heller ikke Mortensaften. Foto: Mette Mørk -
Ninna Bundgaard Christensen, køkkenchef på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, har fundet de gode ingredienser frem til Mortens Aften. Foto: Mette Mørk -
Tom Thomsen, medejer af Hotel Hedegaarden, er også klar til at forkæle sine gæster mortens-aften. Foto: Flemming Larsen -
Beliggenheden kan ingen tage fra Skovdal kro, heller ikke Mortens Aften, og sætter man sig til bords klokken 17, når man at få udsigten med. -
Restaurant Børkop Vandmølle byder på masser af hygge, og mortensaften står der selvfølgelig andesteg på menuen. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard -
Diagonalkroen inviterer torsdag 9. november på andesteg og ris a la mande og koncert. Foto: Flemming Larsen -
Restauranten Den Lille Kok er beliggende i Vejle Golf Club. Selv om stedet lever af selskaber og mad ud af huset, er der også mortensand på menuen. Foto: Flemming Larsen