Annonce
Preben Susgaard har allerede solgt tre højreb til private kunder, der selv har valgt deres højreb. Nu må de vente seks-otte uger, inden højrebet er færdigmodnet og  kan skæres ud i bøffer. foto: Peter L. Sørensen
Ugeavisen Ringkøbing

Kød på hylder: Susgaard modner højreb i seks-otte uger

Annonce
  • Preben Susgaard har allerede solgt tre højreb til private kunder, der selv har valgt deres højreb. Nu må de vente seks-otte uger, inden højrebet er færdigmodnet og  kan skæres ud i bøffer. foto: Peter L. Sørensen
Ugeavisen Ringkøbing

Plantemarked på Banegårdspladsen

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Lokale talenter indtager Generator

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Dust'n'Bones spiller i Mejeriet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Koncert på Mejeriet: Víík leverer vildskab, drama og et mytisk univers

Ugeavisen Ringkøbing

Velkommen til dejlig aftentur til Thorsminde

Ugeavisen Ringkøbing

Tamborine spiller koncert i Videbæk

Ugeavisen Ringkøbing

Dunhammer og skvalderkål på menuen

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Hvordan håndterer vi krænkelser imellem børn?

Ugeavisen Ringkøbing

Fælles gudstjeneste ved fjorden

Ugeavisen Ringkøbing

Friluftsgudstjeneste ned til Skjern Å

Søndervig

Alverdens vilde dyr er sluppet løs i Søndervig

Annonce