Annonce
Kristoffer Vestergaard var banens bedste spiller i pokalopgøret mellem Grindsted GIF og Ribe-Esbjerg. Med 10 scoringer var han stærkt medvirkende til, at Grindsted spillede sig videre til næste runde, der først afvikles på den anden side af sommerferien. Foto: Alex Hermann.
Håndbold

Endnu en håndboldsensation i Lynghallen: Grindsted sendte ligamandskab ud af pokalturneringen

Det er sæsonen, hvor Grindsted ikke kan tabe hjemme i Lynghallen. Torsdag aften var det professionelle  ligamandskab fra Ribe-Esbjerg klar favorit i pokalturneringen, og her fik tilskuerne ekstra underholdning for entréen i form af forlænget spilletid, inden Grindsted GIF med en fortjent 35-31-sejr spillede sig videre i turneringen.
Annonce
  • Kristoffer Vestergaard var banens bedste spiller i pokalopgøret mellem Grindsted GIF og Ribe-Esbjerg. Med 10 scoringer var han stærkt medvirkende til, at Grindsted spillede sig videre til næste runde, der først afvikles på den anden side af sommerferien. Foto: Alex Hermann.
  • Hjalmar Andersen er ikke håndboldhistoriens største eller tungeste stregspiller. Til gengæld er han bevægelig og hurtig, og det er med til at skabe en masse plads til medspillerne. Foto: Alex Hermann.
  • Ni gange sendte Mathias Jørgensen bolden i nettet, og sammen med William Aar blev han dermed Ribe-Esbjergs topscorer. Det finder de dog næppe ret meget trøst i efter nederlaget. Foto: Alex Hermann.
  • Inden pokalopgøret blev Kristoffer Jessen kåret som Årets Spiller hos Grindsted GIF. Mange lægger sikkert ikke så meget mærke til ham, for han spiller som udgangspunkt kun i forsvaret og har derfor sjældent bolden. Til gengæld er han en meget vigtig brik i Grindsteds midterforsvar. Foto: Alex Hermann.
Sport

David Moyes og West Ham skilles efter sæsonen

Annonce
Indland

Antallet af toldsager med doping er næsten fordoblet siden 2020

Annonce
Sport

Landsretten afviser udenlandske ejers kæremål af Esbjerg-dom

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Tim Merlier strækker cyklen først over stregen i Giroen

Sport

PSG-træner vil ikke spille efter tomålssejr over Dortmund

Sport

Casper U. Mortensen er draget med landsholdet midt i stor sorg

Udland

Rusland advarer om mulige angreb på britiske mål

Sport

Nordens største kvindeløb arbejder videre uden danske etaper

Sport

GOG skal begynde forfra efter turbulent sæson

Annonce