Spisested har sagt farvel til sandwich og rullekebab: Nu er fokus på napolitanske pizzaer
Menukortet er ændret markant, og en monstrøs maskine er flyttet hos Assos Sandwichbar, efter det lokale pizzeria har skiftet koncept. Samtidig er jagten på større lokation gået i gang. Der er imidlertid ingen nuværende planer om at flytte fra det eksisterende.
Copy link address
Gustav Roesbjerg Mygind gurpe@jfm.dk
Annonce
Der er sket store ændringer hos Assos Sandwichbar, hvor fokus nu er målrettet de napolitanske pizzaer. På billedet her ses indehaver Fidan Cetin. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Det er en avanceret maskine, som er flyttet ind i pizzeriaet. Den kan rumme 15 pizzaer på samme tid, og med en temperatur på cirka 400 grader kræver det ikke mange minutter at bage pizzaerne. TIl sammenligning kunne den tidligere pizzaovn ikke komme op over 320 grader. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Det er ikke, fordi sandwich og ruller solgte dårligt. Faktisk var de populære, oplyser parret bag forretningen. Men ønsket om at fokusere fuldt på den syditalienske type af pizzaer har ført til markante ændringer. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind