Besøg Ønsketræet i Helsingør Bycenter

Igen i år kan du glæde et barn med en gave – besøg Ønsketræet i Helsingør Bycenter. Helsingør-Snekkersten Rotary Klub, Helsingør Kommune og …


Igen i år kan du glæde et barn med en gave – besøg Ønsketræet i Helsingør Bycenter.

Helsingør-Snekkersten Rotary Klub, Helsingør Kommune og Helsingør Bycenter står igen i år sammen om at hjælpe børn, der ikke nødvendigvis har udsigt til at få en juleaften fyldt med masser af julegaver.

Sidste år hjalp de handlende i Helsingør og omegn ca. 210 udsatte børn med at få en julegave, og man håber, at der igen i år vil være lige så stor opbakning til projektet.

Rotary og Kommunen arbejder på højtryk med at identificere børn fra udsatte familier, børn der er anbragt i f.eks. plejefamilier eller på institutioner, hvor en julegave betyder noget helt særligt.

– Gaveønskerne tikker ind i skrivende stund og har en pris på ca. 200 kr. Hvert barns ønske får en lille kode, så vi sikrer, at den rigtige pakke finder vej til barnet.Vi har i år valgt fredag den 22. november, som officiel startdato for projektet. Vi sørger for, at juletræet i Helsingør Bycenter fra den dato er pyntet med ønsker fra børnene, og her kan man være med til at opfylde et af ønskerne og købe gaven til barnet. Gaven du giver går ubeskåret til det pågældende barn, lyder det fra Helle Fuglsang, markedskoordinator i Helsingør Bycenter.

Sådan er du med til at glæde et barn med en gave:
1. Vælg en ønskepakke fra Ønsketræet i Helsingør Bycenter
2. Køb gaven, der står bag på ønskepakken
3. Aflevér gaven sammen med ønskepakken hos Pilgrim eller Skoringen i Helsingør Bycenter.

På udvalgte tidspunkter i weekenderne er det også muligt at snakke med medlemmer af Helsingør-Snekkersten Rotary Klub omkring projektet.

Helsingør Bycenter holder øje med, at alle ønsker bliver indleveret, så de kan afleveres til børnene inden juleaften.

– I Bycenteret er vi utrolig glade for samarbejdet med Helsingør-Snekkersten Rotary Klub og Helsingør Kommune vedrørende planlægningen og gennemførelsen af projektet, og for kundernes store og rørende opbakning de sidste par år. Det er en fantastisk oplevelse. En julegave kan jo aldrig ændre på børnenes situation, men vi oplever, at gaven alligevel varmer godt om hjertet hos modtagerne, siger Helle Fuglsang Jeppesen.

– Det er nu tredje år, at vi er med til at forsøde julen for børn fra udsatte familier, og vi ser i den grad frem til en aktiv deltagelse i dette års projekt. Mange af vores medlemmer kan berette om utallige glædelige oplevelser, og hvilken stor forskel det gjorde for mange familier, at få en ”uventet” julegave”, tilføjer Martin Lyngsted Nielsen, projektleder for Ønsketræet, Helsingør-Snekkersten Rotary Klub.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland