Velkommen til en helt ny Nordsjælland

Velkommen til en helt ny udgave af Lokalavisen Nordsjælland. En Nordsjælland, der er blevet kraftigt moderniseret. En Nordsjælland, der i da …


Velkommen til en helt ny udgave af Lokalavisen Nordsjælland.

En Nordsjælland, der er blevet kraftigt moderniseret. En Nordsjælland, der i dag springer ud som lidt mere vild og vovet. Vi har gennem de sidste år spurgt vores læsere og annoncører, hvordan
de gerne så, at Lokalavisen Nordsjælland skulle udvikle sig. Det er vi blevet så inspireret af, at vi har kastet os over et helt nyt design.

Kig igen på forsiden. Mere luft. Tyndere streger. Et mere moderne bladhoved. Færre, men tydeligere henvisninger til de historier inde i avisen, som vi synes, I skal lægge mærke til. Alt sammen for at give vores læsere en avis, der lever op til de forventninger, der er til den lokale ugeavis i 2020’erne.

Når du kommer ind i avisen, vil du se, at ambitionen om ”at lette” udseendet fortsætter.

Vi har også besluttet at give vores læsere nogle få, men store historier om de mange spændende mennesker, vores område sprudler med. Vi vælger historier, der betyder noget for vores
læseres hverdag, så vores fokus vil være på butikslivet og de butiksnære forbrugerhistorier.

Det kombinerer vi med de mange små omtaler af begivenheder, som kan være med til at skabe et overblik over det rige aktivitetsliv, der præger vores del af landet.
Lokalavisen Nordsjælland vil også i fremtiden stadig have meget af det indhold, som vi ved, vores læsere holder af at læse, men nu tilsat lidt ekstra.
Man kan stadig finde sine lokale sider, hvor de plejer at være. Vi har ikke ændret i rækkefølgen i avisen, så man finder stadig Helsingør længst fremme i avisen. Espergærde Centret, Nord- og Sydkysten midt i avisen. Biler og Bolig og som rosinen i pølseenden Kirke og Mennesker samt Underholdning bagerst i avisen.

Lokalavisen Nordsjælland kommer ud til alle husstande, der ønsker lokalaviser, i hele vores område.

Vi ved, at den bliver læst flittigt. Vi ved, at 26.000 hver uge læste avisen i første halvår 2019. Det er de seneste valide tal. Lokalavisen Nordsjælland ligger dermed i superligaen for de mest læste ugeaviser herhjemme. Det er vi meget stolte over.

Det er vores erklærede mål at forblive i superligaen. Det gør vi kun ved at anstrenge os hver uge på at give de bedste og mest nærværende historier til vores læsere. Nærværende historier sat op, så avisen er både indbydende og lækker.

Så sæt jer godt til rette og læs om marketingchef i Bycenteret Helle Fuglsangs forhold til Øresund, hvordan teaterdirektør Jens Frimann Hansen ser på kulturudbuddet i Helsingør kommune, og så kan I møde Lykke fra Partybutikken i Stjernegade i Helsingør, der i disse dage har virkelig travlt på grund af Halloween. Men vi kommer som altid rundt fra Humlebæk i syd til Dronningmølle i nord. Det kunne jo være, at foredraget på biblioteket i Espergærde med læge Ida Donkin, der har sin egen blog om sundhed, er noget for dig. At du bliver inspireret til at se forestillingen Jump på Kulturværftet eller har lyst til at komme til jazz på Bølgen i Ålsgårde.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland