Døgnåbent fitness-center på vej i Snekkersten

Det blev bygget til Jon Cykler, så blev det Saaby Cykler og nu skal det særprægede arkitekttegnede hus rumme Borupgård Fitness. Mikkel og ma …


Det blev bygget til Jon Cykler, så blev det Saaby Cykler og nu skal det særprægede arkitekttegnede hus rumme Borupgård Fitness.

Mikkel og maria: Lige efter nytår forventer Mikkel Jensen (24) og hans søster Maria Vøttrup (35) at åbne Borupgård Fitness i huset på Nørrevej ved siden af cykelskuret ved Snekkersten Station og overfor indkørslen til Comwell.

– Huset har stået tomt en tid efter at Saaby Cykler gav op. Der har været forskellige der har været interesseret i lokalerne, blandt andet flere restauranter, men det faldt aldrig på plads, og nu har vi selv besluttet, at åbne hvad vi kalder for Borupgård Fitness, fortæller Mikkel og Maria, der er Jon Jensens børn.

– Vi ved at man gennem ruderne allerede kan se alskens fitness-maskiner, men der skal både en murer, en gulvlægger og andre håndværkere forbi inden vi kan slå dørene op. Vi regner med at åbne den 2. januar, men har besluttet at lave tilmedling fra den 1. december, siger Mikkel og Maria til Lokalavisen Nordsjælland.

De oplyser om at der bliver at døgnåbent fitness-center meden crosstræner og fysioterapeut tilknyttet. Maria og Mikkel vil også være at finde i centret, men beholder deres job som sosu-assistent og hos Suzuki som mekaniker.

I Borupgård Foitness vil man blandt andet kunne træne på Cardio-maskiner, dyrke cikeltræning og naturligvis styrketræning på forskellig vis.

– Vi laver en mindre launch-afdeling med sofa siddepladser og gratis kaffe samt en disk, fortæller Maria Vøttrup og Mikkel Jensen, der begge glæder sig til at komme igang.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland