Lav dit hold til Kronborgstafetten

Helsingør Kommunes store løbefest finder i år sted den 4. juni – man kan tilmelde sig frem til den 12. maj. Løb med: – Det er nu, du skal i …


Helsingør Kommunes store løbefest finder i år sted den 4. juni – man kan tilmelde sig frem til den 12. maj.

Løb med: – Det er nu, du skal i gang med at kridte løbeskoene og samle et hold til årets store løbefest, Kronborgstafetten. I år går starten tirsdag den 4. juni kl. 18 fra Kulturhavn Kronborg, og der er som vanligt to løberuter: En rundt om Kronborg og en på Nordhavnen. Efter løbet er der fælles spisning i Værftshallerne, lover Helsingør Kommune.

Sidste år deltog over 3000 løbere/gående i Kronborgstafetten, og 61 virksomheder var repræsenteret.

– Målet er, at endnu flere skal være med i år. Blandt deltagerne, der tidligere år både har stillet hold og sponsoreret stafetløbet, er Servicefirmaet Renell og Trelleborg Sealing Solutions.

Trine Søby Jacobsen, HR Manager hos Trelleborg Sealing Solutions, siger:

– Størstedelen af vores medarbejdere kommer fra Helsingør og omegn. Og ideen om at samles til en aktivitet, der både er lokal, for alle og med masser af gejst, appellerer til Trelleborg som lokalt forankret virksomhed.

– At Kronborgstafetten så både har udviklet sig i størrelse, energi og professionalisme, har bare gjort vores deltagelse endnu mere selvfølgelig. Vi stiller op med både løbere og heppere, og den interne konkurrence holdene imellem giver masser af sjov både før, under og efter løbet, siger hun.

Hos Servicefirmaet Renell supplerer direktør Simon Elleskov:

– Hos Renell har vi i disse år valgt at bruge midler på aktiviteter, der involverer mennesker. Eksempelvis støtter vi Danmarks Indsamlingen, familier med kræftramte børn, FC Helsingør, Børns Vilkår m.fl.

– På Renells hovedkontor på Haderslevvej har vi indrettet et fitnesscenter til fri brug for medarbejderne – også i arbejdstiden – og bl.a. derfor er det naturligt, at vi også tilmelder os et arrangement som Kronborgstafetten, så vi kan vise, hvad vi duer til efter vinter- og forårstræningen.

– Yderligere støtter vi selvfølgelig op, når gode kræfter arrangerer noget så stort – og for at være sammen på en anden måde end lige det der med arbejde.

Han understreger, at Servicefirmaet Renell glæder sig til igen i år at stille med både løbe- og gåhold i stor stil.

– Vi har i de år, vi har været med, oplevet et meget flot arrangement. Gode afspærringer for løbere og tilskuere, godt hjulpet i gang af humørfyldte ’stadion speakers’. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det heldige vejr i de sidste par år samt det efterfølgende middagsparty.

Uvurderlig støtte fra virksomheder
– For Helsingør Kommune er støtten fra de lokale virksomheder uvurderlig, og håbet er, at rigtig mange vil bakke op. Det glæder os rigtig meget, når lokale virksomheder støtter op om Kronborgstafetten, og det er dejligt, at de ovenikøbet får en god oplevelse, siger Jens Bertram, formand for Idræts- og Fritidsudvalget i Helsingør Kommune.

Alle ressourcer går til at skabe de bedste betingelser for deltagerne. Og et evt. økonomisk overskud bliver fordelt mellem de frivillige foreninger, som er med til at få det hele til at fungere.

Kronborgstafetten arrangeres af HSOK, HIF Atletik, PULS 3060, Helsingør Firmaidræt, DGI Nordsjælland og Helsingør Kommune i fællesskab med god støtte fra erhvervslivet og de berørte kulturinstitutioner i Kulturhavnen.

Fakta
• Hvert hold kan have op til fire deltagere
• Efter løbet er der mad, musik og hygge i Værftshallerne.
• Pris pr. holdpakke er 1.099 kr. Pakken består af fire løbenumre samt fire spisebilletter.
• Ekstra spisebilletter kan tilkøbes for 175 kr. per billet.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland