Norsjæl vender tilbage

Nordisk musik er i fokus på Nordsjæl i Hammermølleskoven.


I 2017 arrangerede Bølgen for første gang festivalen Nordsjæl i skoven ved Hammermøllen i Hellebæk. Og nu gør man det igen.

Der har været så mange positive og rosende ord om festivalen, at man den 8. september igen arrangerer en ny musikfestival.
Nordsjæl – uden d – holdes under overskriften Mad, Musik, Magi.
Der er en række bands og solister på vej – både lokale og bandet Woodfolk og den færørske sangerinde og komponist Elinborg, der forøvrigt er søster til sidste års store navn ved Nordsjæl, Eivør, som sidste år skabte magi på Nordsjæl.

– Vi inviterer til en magisk oplevelse i skoven. Nordsjæl kredser om nordiske artister og nordisk musik, men ikke om en bestemt musikalsk genre. Samtidig har vi et ønske om at skabe en platform, hvor nordiske kunstnere kan mødes, inspireres, samskabe og ikke mindst styrke samarbejdet og bevidstheden om nordisk musikkultur, siger Casper Skovgaard fra Bølgen i Ålsgårde, der er igangsætter og står for selve produktionen med mange frivillige hjælpere.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland