Ragnarock er på brasilianske eventyr

Musikteatergruppen Ragnarock er på turne i Brasilien. TEATER: Musikteaterguppen Ragnaock har siden den 2. juli været på turne i Brasilien fo …


Musikteatergruppen Ragnarock er på turne i Brasilien.

TEATER: Musikteaterguppen Ragnaock har siden den 2. juli været på turne i Brasilien for at spille forestillingen Undertow

Selvom fredag den 6. juli var en sorgens dag for Brasilien idet de tabte 2-1 til Belgien i VM var humøret stadig højt på en lille strandbar i byen Alcobaca.

Musikteaterguppen Ragnarock blev i hvert fald meget af begejstrede brasilianere, som var nysgerrige for at se hvad en flok unge danskere skulle i byen. Mens halvdelen af holdet havde travlt med at kaste sig i bølgerne med alt tøjet på i det varme Atlanterhav, var resten af Ragnarockerne inde og heppe på det brasilianske fodboldhold og udveksle et par ord med lokalbefolkningen. Her blev Gustavo, som var en af bargæsterne, så positivt begejstret for besøget af Ragnarock, at han inviterede hele gruppen til middag på sin pizzarestaurant “Pede Bis”.

Til at starte med var det svært for os at tro, at en helt fremmed person virkelig ville invitere 19 mennesker på middag, helt gratis. Men Gustavo blev ved med at insistere og forsikrede os om at vi ikke skulle betale noget.

Da vi mødte frem på restauranten et par timer senere blev der hurtigt anrettet et langt bord til os, og vi fik frit valg på menukortet uden nogen begrænsninger. Det lykkedes os dog at insistere på at betale for vores egne drikkevarer. Som tak for den fine gestus optrådte gruppen med en række sange, heriblandt Ragnarocks egen sang Ragnasangen og sange fra forestillingen Undertow. De øvrige gæster på restauranten var begejstrede for den spontane optræden og fik travlt med at filme og tage billeder af gruppen.

Fakta om turen:
15 deltagere fra Musikteatergruppen Ragnarocks Ungdomshold i alderen 14-19 år er med på turen.
Ragnarock er på turne i Brasilien i 23 dage, fra 3. juli til 26. juli 2018
Gruppen kommer til at rejse 2000 km sammenlagt, og besøger undervejs byerne Sao Paulo, Ouro Preto, Vitoria, Alcobaca, Ilheus, Lauro de Freitas, Itinga og Salvador.
Ragnarock besøgte også Brasilien i år 2000 med forestillingen Vølven.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland