Sandslotsbygning, tovtrækning, smakkesejlads og en rød brandsprøjte

Stejlepladsgruppen for Snekkersten/Skotterup kalder nu alle interesserede til den efterhånden klassiske strandlegedag kaldet Store Stranddag …


Stejlepladsgruppen for Snekkersten/Skotterup kalder nu alle interesserede til den efterhånden klassiske strandlegedag kaldet Store Stranddag. Et arrangement som foreningen har haft stor succes med gennem snart mange år i skolebørnenes sommerferie.

SAND og vand: Torsdag den 12. juli kl. 13:00-16:00 er der ekstra gang i strandlivet på Snekkersten/Skotterup strand. Og det er fortrinsvis børn og andre ungdommelige sjæle, der leger og dyster i sandet, mens forældre ser på lidt i baggrunden.

– Programmet i år deler sig imellem udfordrende konkurrencer ud i sandslotsbygning, tovtrækning, og sømslåningskonkurrencer, hvor der er fine præmier til deltagerne, lover arrangørerne.

– Og så er der forevisninger, hvor det vil blive demonstreret hvordan den gamle hestetrukne røde brandsprøjte fungerer, og lidt om hvordan de gamle fiskere slog reb, og hvordan livredning foregår i virkeligheden spædet op med gode baderåd og førstehjælp fra folkene fra Livredderposten. Der bliver også „brandslukning“ på plænen ved Nordsjællands Brandvæsen. Og så er der alskens aktiviteter som man kan deltage i eller se på når andre prøver sig frem. For eksempel er der smakkejolle-sejlads for uøvede, men med kyndige instruktører, oplyser Stejlepladsgruppens pr-gruppe.

Under hele det store gratis arrangement kan deltagere/besøgene i Det Gule Palæ på stranden for ganske små penge købe: Små ristede pølser kr. 5,00, store ristede pølser kr. 10,00, kaffe/the pr. krus kr. 5,00, wienerbrød kr. 5,00, øl kr. 10,00, sodavand kr. 5,00 og vin pr. flaske kr. 40,00. Det er også mulæigt at nyde samt Paella fra den store pande for kr. 10,00.

– Stejlepladsgruppen glæder sig til at byde velkommen til en fornøjelig dag på Vores Strand, lyder det fra folkene bag.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland