Vores nye site samler oplevelser for byen

Kære Læser I fredags var en særlig stor dag i vores hus. Vi arbejder stædigt og vedholdende på at udvikle vores medier og titler. I fredags …


Kære Læser

I fredags var en særlig stor dag i vores hus. Vi arbejder stædigt og vedholdende på at udvikle vores medier og titler.

I fredags barslede vi så med et helt nyt produkt. En lille nytænkning. Denne gang er det ikke på papir. Det er et produkt, der udelukkende lever livet digitalt. Navnet er For Byen og er på mange måder en pendant til den gratis ugeavis, du sidder med i hånden.

Vi skriver de gode historier, samtidigt med, at vi hjælper vores annoncører med markedsføring af de oplevelser, de formidler eller de varer, de sælger, så de kommer ud til en store skare af mennesker i lokalområdet. For at være helt sikre på, at vi rammer så mange som muligt, får vi hjælp fra blandt andet sociale medier og nyhedsbreve.

Vi er parate til at producere videoer af butikker og events. Vi står klar til at lave guides til vores butikker, restauranter og cafeer. Vi vil gerne, sammen med områdets aktører, lave portrætter, der går bag om facaden om fortæller om personalet, produkterne og dagligdagen hos vores flittige og innovative aktører i de lokalsamfund, der er i vores område.

Sidst men ikke mindst er vi ikke bange for at anbefale og lave guides til byernes mange attraktioner.

Målet er at skabe endnu mere liv og endnu mere opmærksomhed om de mange gode ting, der sker i vores meget levende lokalområder. Og vi ønsker at fortælle ”hele verden” om den sprudlende udvikling, vi ser og de mange innovative ideer, der popper op.

Vi skaber ikke selv alt vores indhold. Faktisk vender vil det hele lidt på hovedet med vores nye, digitale aktivitet. Vi er i fuld gang med at entrere med lokale bloggere, instagrammere, professionelle brugere af facebook og youtubere.

Der er allerede en del, der på forhånd har vist interesse, men holdet bag ForByen på Mediecenter Nordsjælland leder stadig efter interesserede, der gerne vil være med til at skabe og formidle indhold alene og sammen med vores annoncører og samarbejdspartnere. Også modne mænd og kvinder, der gerne vil give sig i kast med ”den nye medieverden” er meget velkomne til at kontakte os.

Gå ind og kig på vores nye site, forbyen.dk, som du selvfølgelig også kan tilgå på telefonen og skrive endelig til mig med ris og ros – eller hvis du gerne vil være med på holdet.

Min mail-adresse er som altid d.carlsen@hdnet.dk og mit telefonnummer er stadig 21296916.

Dorthe Carlsen
Adm.dir/ansv.chefredaktør
Mediecenter Nordsjælland

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland