Helsingør har færre overvægtige børn

Der er sket et fald i antallet af overvægtige børn i Helsingør kommune.


For første gang i en årrække er antallet af overvægtige børn på skolerne i Helsingør Kommune faldet. Det fremgår af en undersøgelse blandt kommunens ottende klasses elever.

Antallet af normalvægtige børn er steget. Det viser kommunens seneste sundhedsprofil, som er en undersøgelse der hvert år bliver gennemført i kommunens ottende-klasser. Her kan man se, at der er sket et fald i andelen af overvægtige børn på 0,9 procentpoint.

– Det er glædeligt og positivt ikke mindst på børnenes vegne. Det er første gang, jeg oplever, at kurven for overvægtige er knækket. Det kan være en tilfældighed, men det kan også skyldes det store fokus, og de mange forebyggende tiltag er ved at slå igennem, fortæller ledende sundhedsplejerske Jane Tanghøj, som er ansat på sjette år i Helsingør Kommune.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland