Portræt: Emma får klassekammeraterne til at samle ind

Med Emma i spidsen samler Espergærde Gymnasium ind til Knæk Cancer


Da Emma Daugaard mistede sin veninde til kræften, fik hun øjnene op for, hvordan sygdommen og dødsfaldet påvirkede venindens familie. Hun ville ønske, hun kunne gøre noget for dem, og derfor har hun sat gang i projektet Espergærde Gymnasium Knækker Cancer.

Emma Daugaard på 17 år er et travlt menneske. Hun går i 2.g på en linje med fokus på biologi og psykologi, hun er barnepige, underviser i ridning og dans, og så har hun to jobs, hvor hun står i butik.

Alligevel har hun kastet sig ud i et projekt, der tager både tid fra undervisning og fritidsjob.

– Mine arbejdsgivere har været meget forstående, siger Emma, der fortæller, at hendes klassekammerater også bakker hende op og tager noter til hende i de timer, hvor hun har travlt med et realisere indsamlingen til Knæk Cancer.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland