Klummeskriveren siger høfligt: Tal dog pænt!

Denne uges klummeskriver er Bo Søby, der slår et slag for fornuftig kommunikation og respekt.


I gamle dage blev de fleste konflikter afgjort med fysisk styrke. Den stærkeste bestemte. Med tiden blev styrkeprøven mere formaliseret, som fx i en duel eller i mellem nationer, hvor der efterhånden blev opbygget regelsæt for krige der kunne afgøre hvilke lande der blev underlagt.

En af hovedgrundene til at vores danske velfærdsmodel er en succes, som hele verden kikker misundeligt efter, er jo også, at vi over mange år har dæmpet konfliktniveauet så uoverenstemmelser ikke afgøres med vold.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland