Klumme: Giv dog byen tilbage til byens borgere

Ugens klummeskriver er teaterleder med mere, Jens Frimann Hansen

Ugens klummeskriver er teaterleder Jens Frimann Hansen.


Axeltorv i Helsingør – det tror jeg mange er enige om – er en skændsel for Helsingør. Og det er faktisk ikke særligt svært at se hvor problemet ligger, men det er ubegribeligt, at man ikke gør noget ved det.
Et marked og det centrale torv i en velfungerende by, står i byens tjeneste. Her mødes og samles man og skaber og udvikler fællesskaber. I Helsingør har et meget snævert segment helt overtaget styringen og alt hvad der ikke har form for en flaske synes fremmed eller uforståeligt.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland