Indsamlere vil slå Hillerød

Indsamler meld dig!


– Med tanke på, at Hillerød har knap 50.000 borgere mod Helsingørs 62.000, måtte vi til indsamlingen ”vi står op for hinanden” til fordel for sclerose og gigtforeningen i september sidste år sande, at opbakningen var langt større fra borgerne i Hillerød kontra Helsingør og det kan vi jo ikke have siddende på os, lyder det fra Laila Rohde Mortensen fra Helsingør.

Derfor går Helsingørs ialt tre koordinatorer for indsamlingen; Michael Teining, Camilla Rohde Christensen samt Laila Rohde Mortensen i kamp for, at vise, at vi i Helsingør sagtens kan slå Hillerød.

Man samler nemlig igen ind på landsbasis til forskning i sclerose og gigt søndag den 10. september 2017.

De faktuelle tal fra 2016 taler et tydeligt sprog. Hvor Helsingør havde 36 indsamlere havde Hillerød 62. Hvor Helsingør fik indsamlet lige over 35.000 kroner scorede Hillerød ikke mindre end 65.000 kroner, lyder det kampvilligt fra de tre koordinatorer, der derfor nu beder om hjælp fra borgerne i Helsingør kommune.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland