Frederik bruger fritiden på at hjælpe andre

Frederik Walter Olsen arbejder som frivillig forbrugerrådgiver for Tænk, men han bruger også sin fritid på at sik…


Frederik Walter Olsen er jurastuderende og meget aktiv med forskelligt frivilligt arbejde. Når han er færdig med sin uddannelse til næste år, håber han på, at han også i sit arbejdsliv som jurist kan komme til at hjælpe mennesker, der virkelig har brug for det.

Han er 24 år gammel og er vokset op i Helsingør, men har gået på Grydemoseskolen i Espergærde. Det har han, fordi den var i ét plan, og derfor var den eneste skole i Helsingør kommune, hvor han ville kunne bevæge sig rundt kørestol.

– Dengang sagde lægerne, at de ikke troede, jeg kom op at gå, fortæller Frederik. Men med nogle operationer og en hel del viljestyrke lykkedes det ham at gøre sig fri af kørestolen i begyndelsen af sin skoletid.

Frederik er født med spastisk lammelse, der betyder, at han ikke bevæger sig så nemt rundt som andre. Lammelsen har naturligvis haft stor betydning for hans liv, og han har mødt mange fordomme, men den spastiske lammelse har også gjort, at han kan være med til at nedbryde fordomme og være et forbillede.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland