Portræt: Natur på hjernen

Thor Hjarsen fra Ålsgårde blev for nylig valgt til formand for Hellebæk Kohaves Venner.


Thor Hjarsen er uddannet biolog og er ansat på Københavns Universitet, hvor han arbejder med biodiversitet. Også i fritiden fylder naturen meget, og i februar overtog Thor Hjarsen formandsposten i Hellebæk Kohaves Venner.

Thor Hjarsen begyndte at interessere sig for naturen som 11-årig, hvor han tog på fugletur med et par kammerater. Og lige siden har naturen fyldt rigtig meget i Thor Hjarsens liv.

Han blev hurtigt involveret i Danmarks Ornitologiske Forening og i foreningen Natur og Ungdom, hvor han ofte tog med på ture og lavede forskellige aktiviteter i naturen. Han fandt også i en ganske ung alder ud af, at han ville være biolog.

– Jeg har en stor fascination for andre organismer – insekter, frøer og fugle. Jeg begyndte at læse om dem. Jeg har slugt – og gør det stadig – David Attenboroughs naturformidling råt. Jeg vidste meget tidligt, jeg ville være biolog og rejse ud i verden, fortæller Thor Hjarsen.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland