Lokal app skal hjælpe pendlerne

Jep Buch og Jan Semmelroth fra Snekkersten har lavet en tomler-app, så problemerne med Kystbanelukningen kan mindskes. – Sådan hjælper vi hi …


Jep Buch og Jan Semmelroth fra Snekkersten har lavet en tomler-app, så problemerne med Kystbanelukningen kan mindskes.

– Sådan hjælper vi hinanden med transport, nu hvor Banedanmark gør det mere besværligt at anvende Kystbanen! lyder det fra de to i en mail til avisen.

– Vi har flyttet ”tomleren” ud i cyberspace, og ved hjælp af LIFT app kan vi fremme samkørsel, så man enten kan give eller tage et lift, hvis man skal samme vej. Det gøres ganske enkelt: opret dig som bruger direkte i App Store eller Googleplay eller via vores hjemmeside lift-app.dk. Som chauffør skal LIFT App bare være tændt, så vil passagerer automatisk dukke op. Som passager skal du indtaste til- og fra destination og sende det ud til chauffører i nærheden, som kan tilbyde et lift, hvis I skal samme vej, siger Jep Buch og Jan Semmelroth.

-app er gratis at downloade og gratis at anvende.

-Som chauffør viser du samfundssind, der spares på CO2 udslippet, og det kan være, at du som chauffør en dag selv ønsker et lift, siger Jep og Jan fra Team LIFT app.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland