Viggo er klubbens omdrejningspunkt

Viggo Svenningsen har været aktiv i HIF Atletik i knap 35 år både som frivillig og atletikudøver


Viggo Svenningsen er et af de mennesker, der gør en forskel for klublivet. Utallige er de timer, han har brugt på at sætte ting i stand, rejse penge og lave regnskab for HIF Atletik, hvor han er valgt ind i bestyrelsen som kasser.

– Jeg bruger mange timer i klubben. Det er lidt svært, at sætte tal på. Men jeg vil skyde på, at det bliver til 10 timer om ugen i gennemsnit. Jeg har lige haft en periode, hvor jeg har lavet køkken. Det er nok løbet op i 14-15 arbejdsdage, primært i weekenden, fortæller Viggo Svenningsen, som udover at have styr på tal og økonomi også har hænderne skruet godt på.

– Jeg har lært fra barnsben at bruge hænderne. Og det betyder at jeg« hænger lidt« på den løbende vedligeholdelse. Skal der skiftes et gulv laver jeg det selv. Det der skal til for at få økonomien til at hænge sammen, fortæller han.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland