Klumme: Helsingør i brudstykker

Klummeskriver er Ken Torpe Christoffersen, advokat og bestyrelsesformand for Hotel Marienlyst.


KLUMME: Med fare for at plagiere Bent Jørgensen, så har jeg valgt at dele min klumme op i mindre indlæg, da jeg ganske enkelt har så meget på dagsordenen. Første punkt er:
Borgermøder
Efter at have læst mangfoldige indlæg i Helsingør Dagblad om afviklingen af borgermøderne de sidste par år i Helsingør Kommune så kan man med sikkerhed blive i tvivl om både formålet hermed og indholdet heraf, idet næsten samtlige indlæg i dagbladet har været usædvanlige negative og til tider meget følelsesladede med meget negative undertoner.
Jeg har alene noteret to positive indlæg fra Finn Moseholm og Jarl Gerner vedrørende bl.a. stadionprojektet, og det ærgrer mig, at brokkekulturen får lov til at styre disse møder, som på alle mulige måder tillige skulle informere borgerne om de positive og saglige sider af de forskellige projekter, der nu holdes borgermøder om.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland