Arbejdet på ny skole går i gang

Den 19. april sætter borgmester Benedikte Kiær sig bag rattet i en gravemaskine og sætter gang i arbejdet med Skol…


BYGGESTART: Det første skridt på vejen til en ny skole er at rive tre af de eksisterende bygninger ned. Der er tale om bygning 2, 5 og 8, som er plaget af PCB og skimmelsvamp og derfor ikke skal være en del af den nye skole.
– Jeg glæder mig over, at vi endelig kommer i gang med byggeriet af Skolen i Bymidten, siger borgmester Benedikte Kiær. – Vi har længe ønsket os en ny og moderne skole i Helsingør by, og nu er vi endelig nået så langt, at vi kan påbegynde arbejdet med Skolen i Bymidten.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland