Københavnske køreskoler skaber trafikprop

Der er alt for lang ventetid på køreprøver hos Nordsjællands Politi.

Kørelærer Michael Hansen anbefaler sine elever, at man begynder på sit kørekort tre måneder før køreprøven. - Men det holder ikke længere, fordi vi jo ikke kan skaffe køreprøver, siger han. Foto: Lars Johannessen.


Køreprøve: Det kan godt være, at unge på 17 år siden nytår har haft lov til at tage kørekort, men hos Nordsjællands Politi er det som at åbne en gave og først modtage den en måned efter. Der er nemlig det problem, at det er næsten umuligt at få fingrene i en køreprøvetid.

– Det er dæleme op af bakke. Vi kæmper en kamp for at skaffe prøver til vores elever, lyder det fra Michael Hansen, der driver Alf’s Køreskole på Gefionsvej og er medlem af Helsingør Kørelærerforening.

Nordsjællands Politi betegner situationen som utilfredsstillende.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland