Alt kan (gen)bruges, når Kim bygger hus

35-årige Kim Bjerre har bygget det meste selv, og det halve Hornbæk har fulgt med på sidelinjen.

Kim Bjerre købte et gammelt værksted og sagde farvel til sit liv som plastic-fotograf. Nu er han næsten færdig med et charmerende hjem til sin lille familie, og alt fra gulve, tag og trappe til borde og snurrige detaljer er genbrug af ting, som andre havde kasseret.


Genbrug: For det er ikke noget helt almindeligt byggeprojekt. Kim Bjerre er passioneret miljøforkæmper, og han har byttet og skraldet og købt sig til genbrugsmaterialer, som ellers var endt under betegnelserne »småt brændbart« og »til nedbrydning« på genbrugspladsen i Skibstrup.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland