Vil bygge nyt vandværk i Snekkersten til mellem 75 og 100 mio. kroner

Nu vil Forsyning Helsingør bygge et nyt vandværk i Snekkersten for at kunne fastholde høj vandkvalitet.

:- Kunderne i Helsingør Kommune skal fortsat kunne være sikre på at få drikkevand i god kvalitet. Derfor skal vandværket på Agnetevej i Snekkersten lukkes og erstattes af et nyt moderne anlæg med ny teknologi, forklares det i meddelelsen fra Forsyning Helsingør. Illustration: Møllen Arkitekter.


DYRE DRÅBER: I løbet af 2016 har Forsyning Helsingør afholdt en arkitektkonkurrence om det nye værk, og vinderne blev fundet lokalt. Møllen Arkitekter fra Helsingør løb med sejren for et forslag, der vil genskabe tidligere tiders stolthed ved samfundets fælles tekniske anlæg – og samtidig signalere det unikke faktum, at man i Danmark søger at få det reneste drikkevand, lyder det i pressemeddelelsen fra Forsyning Helsingør.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland