Emilie har danset sig vej til drømmejobbet

Emilie Elisabeth Melgaard Knudsen har opnået stor succes med at dele dansevideoer og budskaber på sociale medier.


Helsingør: På et billede står Emilie Elisabeth Melgaard Knudsen og skærer frugt ud. Nogle små billeder af frugt placeret på strategiske steder er det eneste, der dækker hendes nøgne krop.

På en video danser hun vildt rundt i sin stue foran et stort Europa-kort, mens hun støvsuger.

Et andet billede viser Emilies bare lår og lidt af maven. Nedenunder billedet har hun beskrevet sin »Kærlighedsordbog«, hvor der blandt andet står flade bryster=bryster og appelsinhud=hud.

Det er blot et lille udpluk af de ting, Emilie Elisabeth Melgaard Knudsen fra Helsingør deler på det sociale medie Instagram.

Hendes billeder og videoklip er blevet så populære, at hun nu har over 7.000 følgere på Instagram.

Emilie har så godt greb om at bruge sociale medier, at det har hjulpet hende på vej til at drømmejob som »some manager« i det lokale kommunikationsbureau Nordkommunikation. Men hvorfor begynder en pædagog fra Helsingør overhovedet at dele billeder og videoer af sig selv, hvor hun blandt andet optræder uden tøj og danser vildt rundt i sin stue?

– Jeg deler ud af kropskærlighed. Mit budskab. Hvis du har lyst, så gør det. Jeg fortæller meget om, hvad der får os til at mærke glæde, særligt ved det hylster vi er ankommet i, vores krop. Der er så meget skam omkring kroppen. Selvom vi føler os frigjorte, er vi underlagt nogle normer. Dem vil jeg rykke ved, for de gør mange mennesker kede af det, når de ikke falder ind under den gældende norm. Diversitet. Det er noget, jeg gerne virkelig vil have fyret op under, siger Emilie.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland