En kedelig klumme om kærlighed

Ugens klummeskriver er Katja Gottlieb.


Det er i mødet med mennesker, jeg lever, skriver Katja Gottlieb. Foto: Lars Johannessen
Det er i mødet med mennesker, jeg lever, skriver Katja Gottlieb. Foto: Lars Johannessen

Sæt stemningen: Det stod ned i stænger, da jeg parkerede ude foran hospicet. Alt uden for var gråt og tykt af væde, og det eneste pæne, jeg havde at sige om dagen, var, at der i det mindste havde været en ledig parkeringsplads nogenlunde tæt på hovedindgangen. Og i øvrigt havde jeg ikke travlt.

Jeg tog mig god tid. Spændte sikkerhedsselen op. Lagde cd’en med Michael Bublé, der synger julesange, ned i æsken. Lagde æsken tilbage i handskerummet. Huskede at lægge den tomme tyggegummipakke ned i lommen, så jeg kunne smide den ud. Og så sad jeg der og overvejede, om jeg skulle tage et halvtomt, halvt opløst bæger fra McDonalds med til skraldespanden også.

Det havde stået der siden i går aftes, hvor ungerne og jeg igen havde fået alt for sen og alt for dårlig aftensmad. Og der, midt i overvejelserne og regnvejret, brød en sms ind.

Lokalavisen Nordsjælland

Udgives online hver tirsdag

Over 30.000 ugentlige læsere

Søg og find gamle artikler

læs avisen

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland