Konkurrence med gode præmier: Jul for alle sanser i Tivoli

Når Tivoli den 19. november slår dørene op til Jul i Tivoli, er det for 23. år i træk. LYS JUL: Der venter gæsterne en jul for alle sanser. …


Når Tivoli den 19. november slår dørene op til Jul i Tivoli, er det for 23. år i træk.

LYS JUL: Der venter gæsterne en jul for alle sanser. Jul i Tivoli byder på duften af skoldhed gløgg og æbleskiver. Nye lys-scenografier er føjet til, og 3-i-1 forlystelsesnyheden Fatamorgana er garant for et sug i maven. Årets største nyhed er havens nye Honningkageslot, hvor gæsterne selv dekorerer honninghjerter. Jul i Tivoli afsluttes med den store fyrværkerifestival. Der er åbent til og med nytårsaften.

– Årets største nyhed er et honningkage-værksted i H.C. Andersen Slottet, der til lejligheden er omdøbt til Honningkageslottet. I Honningkageslottet findes Danmarks største, nissebetjente honningkage-bagemaskine. Ideen med Honningkageslottet er, at børn og voksne selv kan dekorere honningkagehjerter sammen og tage dem med sig hjem. Honningen til hjerterne stammer fra Tivolis egne bi-stader, oplyser pressechef Torben Plank.

Nøddeknækkeren får levende orkester
Der er eventyr for hele familien, når Nøddeknækkeren for 3. gang opføres i Tivolis Koncertsal fra den 1. december. Vi laver med Tivoli en konkurrence om fire billetter blandt læserne.

Dronning Margrethe er den kyndige hånd bag forestillingens scenografi og kostumer, som danner rammen om Tivolis balletchef, Peter Bo Bendixens, koreografi. Trin og kongelige klæder bliver for første gang akkompagneret af Tivoli Copenhagen Phil, som med Tjaikovskijs musik leverer tonerne til den udødelige fortælling om Clara og hendes elskede Nøddeknækker.

– Hver år gør vi os umage for at leve op til gæsternes forventninger. Det betyder også, at vi stort set altid har noget nyt. I år inviterer vi f.eks. gæsterne indenfor i vort nye Honningkageslot, og vi præsenterer igen nye lysscenografier. Man skal heller ikke glemme, at mange gæster kommer alene for at opleve vores julemarked, der i år består af 50 boder med alt fra vintervanter til vingummier, siger pressechef Torben Plank.

Hygge og overdådigt lys
Det 1200 m2 store nordiske område ved Hovedindgangen emmer af traditionel, autentisk hygge og nordiske motiver. På Plænen findes det 2.000 m2 store Alpeland, hvor ski og kælke står henslængt op ad husene, mens duften af kanel fylder luften. Her er sneklædte huse med røg i skorstenene og et alpe-gasthaus. Alpe-ekspressen og Tyroler-karrusellen, to af Tivolis vinterforlystelser, kører her.

Mød Julemanden
Alle kan besøge Julemanden i julestuen på Pantomimeteatret og fortælle ham om årets juleønsker. Når Julemandens tid tillader det, synger han og samler børnene til nissedans og julehistorier. På Julemandens verdenskort kan man se, hvor hans gæster i Tivoli kommer fra.

Selve Jul i Tivoli fra 19. november er åben til og med den 31. december

Mad og drikke
Med 23 restauranter, 14 fastfoodbutikker, 5 barer og 2 caféer er Tivoli ikke blot Københavns største udbyder af spise- og madsteder, men også blandt Danmarks største udbydere af spisesteder samlet på et sted.

Derudover kan der føjes en række madboder til listen. Her kan gæsterne nyde alt fra gourmet til en klassisk, økologisk hamburger.

De 39 trin
Fire skuespillere, 130 karakterer på 100 minutter. Publikum har noget i vente, når Tivoli fra den 9. februar 2017 præsenterer krimi-komedien De 39 Trin i Glassalen, som er baseret på Hitchcocks filmhit af samme navn. Castet består af Niels Olsen og Thomas Mørk, Mads Knarreborg samt musical-kometen Kristine Yde. Der er som sagt premiere 9. februar, og vi sætter i samarbejde med Tivoli to billetter på højkant. Se andetsteds.

Spamalot i Tivoli 2017
Man kan også vinde billetter til musicalen Spamalot, der får premiere i 2017 i Tivolis Koncertsal. Den prisbelønnede musical er baseret på filmklassikeren ”Monty Python og de skøre riddere”. Blandt de medvirkende finder man Lars Hjortshøj, Stig Rossen, Martin Brygmann, Linda P, Thomas Warberg og Lise Baastrup.

Konkurrencer
Lokalavisen Nordsjælland udskriver hermed i samrbejde med Tivoli en konkurrence blandt læserne med præmier til teater, ballet og humorshow.

Svar på spørgsmålet og mail os dit svar, så vi har det senest fredag morgen. Vores mailadresse er: redaktionen@nsnet.dk.

Spørgsmål: Hvilket nummer Jul i Tivoli er årets arrangement?

  • 17?
  • 19?
  • 23?

Skriv venligst Jul i Tivoli i ledelinjen og send til redaktionen@nsnet.dk. Og husk at skrive dit eget navn og din adresse inde i selve mailen, så vi ved hvor vi skal sende sende billetten – hvis du altså vinder.

Præmierne
Førstepræmie: 4 billetter til balletten Nøddeknækkeren lørdag 3. december kl. 17.00. Plus 4 turpas til Tivoli (entre til Tivoli er incl.)

Andenpræmie: 2 billetter til musicalen Spamalot der bygger på filmen ”Monty Python og de skøre riddere”. Søndag 26. marts 2017 kl. 14.00

Tredjepræmie: 2 billetter til krimikomedien ”De 39 Trin” i Glassalen med Bl.a. Niels Olsen og Thomas Mørck. Fredag 10. februar 2017 kl. 20.00

Præmierne kan ikke ombyttes og må ikke sælges.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland