Nordsjælland med ny udgave af hjemmeside

Lokalavisen Nordsjælland går i dag i luften med en ny og forbedret udgave af hjemmesiden. I den nye version er designet og brugerne i fokus. …


Lokalavisen Nordsjælland går i dag i luften med en ny og forbedret udgave af hjemmesiden. I den nye version er designet og brugerne i fokus.

Nsnet.dk: I dag tirsdag den 18. oktober går Lokalavisen Nordsjælland i luften med en ny og forbedret udgave af hjemmesiden. I den nye version er brugerne i fokus med en lang række nye funktioner og et enkel og mere opdateret udseende.

– Jeg er meget glad for, at hjemmesiden kommer til at være imødekomme vores læseres behov, lyder det fra Klaus Dalgas, der er chefredaktør på Lokalavisen Nordsjælland.

Hjemmesiden er bygget op efter det, som man kalder for »responsiv design«, og det betyder, at du nemt kan læse nyheder på mobilen, mens du ligger i sengen, kører med bussen og laver mad i køkkenet.

Hjemmesiden vil hver uge være opdateret med nyheder, klummer og afstemninger, som du opfordres til at kommentere, spørge efter yderligere oplysninger og dele på Facebook.

Lokalavisen Nordsjælland er i øvrigt kommet på Facebook, så tag godt imod den der også. Og ellers er du velkommen til at sende en mail til digital redaktør Josephine Vedel, hvis du har nogle ideer til den nye hjemmeside. Emailadressen er j.vedel@hdnet.dk.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland