Veterankoncert på Kulturværftskajen

– Der er lagt op til en helt særlig fest under den lyse sommerhimmel, når vi blænder op for en vaskeægte tretrinsraket af en veteran-koncert …

Veteraner: I 2016 er der nemlig hit på hit med Gnags, Lis Sørensen og Hardinger Band med Shu-bi-dua-hits


– Der er lagt op til en helt særlig fest under den lyse sommerhimmel, når vi blænder op for en vaskeægte tretrinsraket af en veteran-koncert. Det er det grå guld i overhalingsbanen, som indtager pladsen foran Kulturværftet, lyder det fra Kulturværftet.

Veteraner: I 2016 er der nemlig hit på hit med Gnags, Lis Sørensen og Hardinger Band med Shu-bi-dua-hits. Med andre ord – musikken spiller den 2. juli og alle synger med på „Fuld af Nattens Stjerner“, „Stærk Tobak“ og „Lygtemandens Sang“.

Gennem fire årtier har Lis Sørensen jagtet de rette sange. Jubilæumsalbummet ’På sådan en morgen’, hvor de 20 kendeste af hendes sange er samlet danner baggrund for Fest på Kajen, når hun synger et udvalg af sine allerstørste hits.

Syng-med hits
De tre gamle Shubber Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard leverer alle de fedeste Shu-Bi-Dua-hits sammen med B-Joe og Flemming Olsen ved arrangementet.

De lover syng-med-hits for alle pengene, Shu-Bi-Dua-klassikere som Hvalborg, Fed Rock, Kære Lone, Stærk Tobak, Står På En Alpetop, Costa Kalundborg.

I 2016 har GNAGS 50-års scenejubilæum og ærke-jyderne Peter A.G. og Per Christian Frost lover, at det bliver Gnags, som vi kender og elsker dem – et forrygende show med masser af energi, lyder det fra Kulturværftet.

De populære kajpladser – hvor man ligger i båden og lytter med – er lige meldt udsolgt, så der er ikke plads til flere både. Grill-buffeterne er også udsolgt. Men der er stadig koncertbilletter og de kan også købes på dagen ved indgangen og i Kulturværftets reception.

Kommentarer

Lokal Avisen Nordsjælland

Lokal Avisen Nordsjælland