Annonce
Vi flamberer hver aften i restauranten; det er dét, kunderne godt kan lide. Hos os får de både duften og smagen, forklarer René Hviid. PR Foto
Ugeavisen Vejle

Sagen er fortsat bøf hos Hviids

Hviids Vinstue har været kendt for deres steaks i 45 år. Men ikke kun for bøfferne. Restauranten i Gormsgade kan også noget med smør, ligesom Aksel og Conrad - de originale smørhedonister, og deres soundbites om, at man skal bruge "rigeligt smør".
Annonce
  • Vi flamberer hver aften i restauranten; det er dét, kunderne godt kan lide. Hos os får de både duften og smagen, forklarer René Hviid. PR Foto
  • Hviids Vinstue har eksisteret i 45 år, 40 år i Fredericiagade og fem år i Gormsgade, hvor det er Lina og René Hviid, gæsterne møder i Restauranten. Foto: Flemming Larsen
  • Hviids Vinstue har eksisteret i 45 år, 40 år i Fredericiagade og fem år i Gormsgade, hvor det er Lina og René Hviid, gæsterne møder i Restauranten. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

To togvogne gik op i flammer: Brandvæsenet overdængede stråtækt ejendom med vand, og den blev reddet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Byens katolske kirke

Annonce
Ugeavisen Vejle

Sommerens første sommerfugle

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Den politiske Grundtvig - fra kværulant til orakel

Jelling Musikfestival

Prisvindende Vejle-restaurant indtager Jelling Musikfestival for første gang

Jelling Musikfestival

Gourmetrestaurant har flere overraskelser til Jelling Musikfestival

Ugeavisen Vejle

Asija flytter klinikken til Vejle: 'Jeg arbejder med skønheden, men kun der, hvor det giver mening'

Ugeavisen Vejle

Cykelhandler i Vejle fik uanmeldt besøg

Ugeavisen Vejle

Pinseudstilling i utraditionelle rammer

Ugeavisen Vejle

Idrætsforening klar til det store løb

Ugeavisen Vejle

Oplev teatrets trylleri i børneuniverset Postyrium

Annonce