Begge medarbejdere sendt hjem, og corona ramte lige en måned for tidligt - pejsesæsonen er nemlig ikke helt slut endnu, siger Erik Dyrvig, indehaver af Jysk Pejsecenter på Jens Grøns Vej.
Copy link address
Jørgen Hasseriis jorha@jfmedier.dk
Annonce
To mand er sendt hjem fra arbejde hos Jysk Pejsecenter her under coronakrisen. Men der er stadig blus i brændeovnene, og Erik Dyrvig er ikke slået ud. Foto: Jørgen Hasseriis
Brændeovne er hygge, og da Jysk Pejsecenter for halvandet år flyttede til Jens Grøns Vej og næsten tredoblede butiksarealet, blev der plads til nogle af de andre ting, der gør det hyggeligt at tænde op i ovnen. Foto: Jørgen Hasseriis
Ingen sod på glasset. Sådan skal en brændeovn altid forbrænde. Man skal bare sørge for en god ovn med fin gennemluftning og så bruge rent og tørt træ, siger Erik Dyrvig. Foto: Jørgen Hasseriis
Rent og tørt træ brænder bedst. Det er mest økonomisk og mest miljørigtigt, mener Erik Dyrvig. Foto: Jørgen Hasseriis