Annonce
Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
Ugeavisen Vejle

Foråret inviterer til kringle med rabarber og marcipan

- Min farmor serverede ofte lun kringle med remonce, perlesukker og hakkede nødder til kaffen, fortælle Anne-Kathrine Schelde.
Annonce
  • Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
  • Anne-Kathrine Schelde, Maden i mit liv.
Ugeavisen Vejle

To togvogne gik op i flammer: Brandvæsenet overdængede stråtækt ejendom med vand, og den blev reddet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Byens katolske kirke

Annonce
Ugeavisen Vejle

Sommerens første sommerfugle

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Den politiske Grundtvig - fra kværulant til orakel

Jelling Musikfestival

Prisvindende Vejle-restaurant indtager Jelling Musikfestival for første gang

Jelling Musikfestival

Gourmetrestaurant har flere overraskelser til Jelling Musikfestival

Ugeavisen Vejle

Asija flytter klinikken til Vejle: 'Jeg arbejder med skønheden, men kun der, hvor det giver mening'

Ugeavisen Vejle

Cykelhandler i Vejle fik uanmeldt besøg

Ugeavisen Vejle

Pinseudstilling i utraditionelle rammer

Ugeavisen Vejle

Idrætsforening klar til det store løb

Ugeavisen Vejle

Oplev teatrets trylleri i børneuniverset Postyrium

Annonce