Annonce
Til sommer åbner Grain Bakery i Odense. Foto: Christina Jacobsen, JFM
Ugeavisen Odense

Kok fra No. 61 åbner økologisk surdejs-mikrobageri i hjertet af Odense - fik idéen på en tur til San Francisco: - De stod i en kæmpe kø

Til sommer åbner surdejs-mikrobageriet Grain Bakery. Bag projektet står en mand, som i mange år har dyrket surdejen. - På et tidspunkt tænkte jeg, at det her vil jeg gerne se, om jeg kan leve af, fortæller surdejsentusiasten.
Annonce
  • Til sommer åbner Grain Bakery i Odense. Foto: Christina Jacobsen, JFM
  • Kasper Skov har nørdet surdej i mange år. Her har han bagt et spelt-surdejsbrød. Foto: Grain Bakery
  • Croissanter bagt på surdej. Det bliver også muligt at købe sødt bagværk. Blandt andet regner Kasper Skov med, at han skal bage spandauer med solbærkompot. Foto: Grain Bakery
Ugeavisen Odense

18-årige Noahs opsang til kunderne går viralt: Flere ansatte er gået grædende hjem

Annonce
Ugeavisen Odense

Flemming vil redde døende hus: Kom med ind og se planerne for det milliondyre projekt

Annonce
Ugeavisen Odense

Butik skal holde flyttedag, men vil blive i Kongensgade: - Det er en god placering for os

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

I otte år har vi stemt på vores yndlingsspisesteder: Har du spist på byens mest populære?

Ugeavisen Odense

Nye sportsmuligheder i Odense: Topmoderne multihal til 15 mio bliver indviet

Ugeavisen Odense

Nu kan de små lege gratis i legeland: - Jo tidligere børn begynder at bevæge sig, jo bedre

Ugeavisen Odense

Familie har åbnet sommercafé på havnen: - Jeg har altid været forelsket i det her sted

Ugeavisen Odense

Søren ejer to 7-eleven'er og har succes med en særlig type ansatte: - Det kommer dobbelt tilbage

Ugeavisen Odense

Hjaltes kritik af Odenses dørmænd gav kommentarstorm: - Det har været en øjenåbner for mig

Ugeavisen Odense

Nu på lørdag: Oplev videnskabens univers med hele familien på SDU

Annonce