Folk står af toget for at spise hos Benny: Kom med ind, hvor øl, sport og stegt flæsk mødes - og hvor man kun sjældent må larme
På trods af at have nået pensionsalderen, viser Benny Larsen ingen tegn på at sænke farten. Med en ny hofte og en ildsjæl, der brænder stærkere end nogensinde, fortsætter han med at være hjertet i Giraffen. Læs her om stedets historie, maden der tiltrækker folk langvejs fra og reglerne, der gør du kun må larme under helt særlige omstændigheder.
Copy link address
Kurt Rasmussen kuras@fyens.dk
Annonce
Siden Benny Larsen overtog Giraffen i 2016, har han opretholdt en nostalgisk stemning i restaurationen, der fungerer både som værtshus, sportspub og restaurant, hvor der må ryges. Foto: Kurt Rasmussen
Benny Larsen startede med at arbejde for Albani, da hen var 22 år, og har sidenhen været tilknyttet restaurationsbranchen. Foto: Kurt Rasmussen
Den gule skjorte og sorte butterfly har været Benny Larsen umiskendelige varemærke gennem de snart otte år, han har haft Giraffen. Arkivfoto: Kurt Rasmussen
Spiseafdelingen i Giraffen er placeret afsides i den modsatte ende af baren og med god afstand til rygekabinen. Foto: Kurt Rasmussen