Oli's åbner med hjemmelavet simremad: Godt håndværk som nem takeaway
Jimmy Boye Bach Jensen kom lige til at købe en pølsevogn. Nu er han klar med endnu et madprojekt, denne gang bliver det mormormad, der langes over disken.
Copy link address
Astrid Bigum Kristensen askr@jfm.dk
Annonce
Jimmy Boye Bach Jensen har købt pølsevognen på Sundtorvet, som nu genopstår som Oli's Brasserivogn, der skal lave simremad til takeaway. Foto: Morten Pape
Jimmy Boye Bach Jensen vil lave god mad af den slags, der nemt går i glemmebogen. Han er sikker på, at der er et potentiale for den type mad som takeaway. Foto: Morten Pape
Pølsevogen er omdøbt til Oli’s Brasserivogn, opkaldt efter hans ældste søn. Jimmy Boye Bach Jensen driver også Cafe Ella, opkaldt efter den yngste datter, samt restauranten Ji-Mi's, der er en sammentræning af hans eget og konens navn. Og med seks børn, er der mulighed for endnu flere spisesteder. Foto: Morten Pape