Flere gange har Kristian Bruun Wendel måttet erkende, at den dato, han har set frem til at åbne sit konditori på, er blevet overskredet. Men nu er den altså god nok. 12. april åbner Kacho i Gothersgade.
Copy link address
Gustav Roesbjerg Mygind gurpe@jfm.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Indretningsmæssigt har Kristian Bruun Wendel i høj grad haft fokus på genbrug i sit konditori Kacho, der åbner 12. april klokken 11 i Gothersgade 45. Blandt andet har butikkens lys, der her ses på stolene, tidligere været sat op hos Kvik på Vejlevej. Borde, stole, disk samt flere maskiner har ligeledes været i brug tidligere. Det har han til dels valgt for at spare, dels fordi den bæredygtige tankegang har en del at skulle sige for konditoren. Inden for bliver der plads til 13 siddende kunder, mens der bliver plads til 20-30 kunder udenfor. Foto: Søren Gylling -
På hylderne finder man mange specielle produkter, der for mange fredericianere formentligt virker fjerne. Her er for eksempel både langpeber, rosenpeber (som Kristian Bruun Wendel her ses dufte til) og den velkendte sorte peber. Åbningstiderne hos Kacho kommer til at følge resten af gågadens åbningstider. Der vil sige mandag-torsdag 10-17.30, fredag 10-18 og lørdag 10-14. Søndag bliver dermed helliget til familielivet for konditoren. Foto: Søren Gylling -
Har du smagt bladguld af 23 karat? Det får du mulighed for hos Kacho. Foto: Søren Gylling -
Det er ikke de helt almindelige maskiner fra hjemmet, der benyttes i konditoriet. Maskinen til venstre i billedet bruges til at temperere chokolade, mens den blå maskine i midten kan sættes til og på den måde blive et slags transportabelt rullebånd, når det altså ikke er slået op som her på billedet. Foto: Søren Gylling -
Da avisen var forbi Kristian Bruun Wendel og Kacho ni dage før åbningen, manglede der fortsat et stort arbejde i at gøre klar til åbningen. Særligt én ting manglede - konditorkagerne og de andre søde sager. Foto: Søren Gylling