Annonce
Rygeost rørt med fennikel, sennep, citron og salt og serveret med rugbrødscrust med hasselnødder samt gulerod, radise og asparges.
Ugeavisen Aabenraa

Mad-tryllerier på Krusmølle

Nina Loff og Simon Martin elsker at lave mad og blive udfordret. Derfor har de opfundet pop-up restaurant på Krusmølle med forskellige temaer hver gang. Fredag aften var temaet streetfood - en rejse jorden rundt i mad.

Annonce
  • Rygeost rørt med fennikel, sennep, citron og salt og serveret med rugbrødscrust med hasselnødder samt gulerod, radise og asparges.
  • Kold spanskinspireret tomatsuppe lavet som ispind.
  • Alle otte retter blev anrettet i loen foran gæsterne, så de kunne følge med i arbejdet. Foto: Mette Christine Schulz
  • Der blev gjort meget ud af at anrette maden som her ved fish and chips. Foto: Mette Christine Schulz
  • Fish and chips med serveret med det lille tip om at huske at dryppe lidt eddike på, inden man spiser retten. Foto: Mette Christine Schulz
  • Der kom godt gang i grillen, da Simon Martin skulle lave brasiliansk kød og majskolber. Foto: Mette Christine Schulz
  • Desserttallerkenen var et overflod af lækre delikatesser. Ispind lavet af to cookies med nøder og chokolade med hjemmelavet is af hindbær og rabarber, en blondie, som er en lys brownie, en macarone, en skumfidus med chokolade og syltede rabarber. Foto: Mette Christine Schulz
  • Brasiliansk kød med majskolbe og avocadosalsa a'la Geest. Foto: Mette Christine Schulz
  • Værterne Nina Loff og Simon Martin var i hopla og have tid til at drille hinanden og få gæsterne til at grine. Foto: Mette Christine Schulz
  • Peberfrugt med cherrytomater, chorizopølse og feta samt pesto lavet af persille og balsamico. Foto: Mette Christine Schulz
  • Bræt til to med indisk kartoffel med chili og gurkemeje samt kokoscreme med mynte, vietnamesiske forårsruller med fiskesauce og svinekødsspyd med kraftig sauce. Foto: Mette Christine Schulz
  • Tom Yum suppe - stærk thailandsk suppe med rejer. Denne aften var nudlerne erstattet af kinaradise og med butterdejsbrød a'la Geest. Foto: Mette Christine Schulz
Ugeavisen Aabenraa

Kan møbler være 'sociale'? - Ja, siger citychef, som synes, at de 100.000 kroner er godt givet ud

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nyt liv i tidligere spøgelsesbygning: - Det hele passede sammen

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Arwos får kæmpe overskud: Derfor betyder det ikke flere penge på kistebunden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Bagerpar fortæller om kæmpesucces i bedstemødrenes favoritblad: - Jeg skulle næsten lægge bladet ved deres gravsted

Ugeavisen Aabenraa

"Øv", lød det efter nyheden om populær uddelers exit: Nu får nabokommunen glæde af Bjarne

Ugeavisen Aabenraa

Lokal kirke inviterer til walk-in-vielse i parkidyl

Ugeavisen Aabenraa

Sidste år væltede hun det store telt: Nu vender en levende legende tilbage til ringriderfesten

Ugeavisen Aabenraa

TV-kok sørger for aftensmaden i landsby

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Retshjælpen har fået nye adresse

Ugeavisen Aabenraa

Lokal kunstner udstiller i New York

Ugeavisen Aabenraa

- Øv, det er dælme trist at læse: 'Årets Butik' skal have ny uddeler

Ugeavisen Aabenraa

Mennesker fra hele verden valfarter til Randi og Sørens lille strandhytte med sublim beliggenhed

Ugeavisen Aabenraa

Medarbejder standsede en forbrydelse: Nu leder politiet efter to personer

Ugeavisen Aabenraa

Busserne skal køre på el - og det skal kunne ses

Ugeavisen Aabenraa

Lokal murer lukker og tilslutter sig konkurrent: - Tiden er inde til en ny hverdag

Annonce